TON Malmö -pöytä alk. 1059,00 €

Forme | Kotimaiset paperinaru-puuvillamatot ?>

Tilausinfo

Ostoksesi

0 tuotetta
Malmö-pöytäMalmö-pöytä
Malmö/tammiMalmö/tammi
Malmö-pöytä ja -tuolitMalmö-pöytä ja -tuolit
Malmö-pöytä/pyöreä ja Malmö-tuoli/verhoiltuMalmö-pöytä/pyöreä ja Malmö-tuoli/verhoiltu
lakatutlakatut
« TON-tuolit ja pöydät

Malmö

TON / DESIGN MICHAL RIABIC

TON Malmö 706 on skandinaavisen selkeälinjainen pöytä pehmeillä muodoilla, aidosta massiivipuusta. Ajaton ja helppo muoto soveltuu monenlaiseen sisustukseen. Saatavana pyökkisenä tai tammisena useissa eri kokovaihtoehdoissa ja petsattuna useissa eri sävyissä. Myös pyöreä 120 cm pöytä. TON valmistaa tuolit ja pöydät Tsekeissä, Bystřice pod Hostýnem:ssä, jonne Michael Thonet perusti tuolitehtaan vuonna 1861. Valitse väri ja määrä alhaalta valikosta. Mikäli haluat tilata muun koko- tai värivaihtoehdon, ilmoita se tilauslomakkeen lisätietoja-kohdassa. (Valitse allaolevasta valikosta esim. musta jonka jälkeen voit lisätä haluamasi muun sävyn.) Malmö-pöytä ja värimallit ovat nähtävillä Forme-myymälässä. Katso kaikki vaihtoehdot www.ton.eu.

MATERIAALI, MITAT JA TAKUU: Eurooppalainen pyökki tai tammi (massiivipuu). Kannen paksuus 26 mm, pöydän korkeus 76 cm. 2 vuoden takuu.

MITAT/HINTA: Pyökki: 90×90 cm 1059,00 / 90×140 cm 1599,00 / 90×170 cm 1799,00 / 90×200 cm 2079,00 / 120 cm pyöreä 1499,00 Tammi: 90×90 cm 1679,00 / 90×140 cm 2299,00 / 90×170 cm 2599,00 / 90×200 cm 3149,00 / 120 cm pyöreä 2299,00 (sis. alv 24%)

TOIMITUSAIKA: Noin 5 viikkoa.

TOIMITUSTAVAT JA -HINTA: Nouto myymälästä 0 € /  kotiinkuljetus 29,00 € (pääkaupunkiseutu). Ilmoita kotiinkuljetus tilauslomakkeen lisätietoja-kohdassa.

TON PROJEKTIMYYNTI: Etsitkö kalusteita kahvilaan tai muuhun julkiseen tilaan? Pyydä tarjous info@forme.fi!

Forme on TON-huonekalujen ainoa valtuutettu jälleenmyyjä Suomessa. Katso koko mallisto ja kaikki vaihtoehdot www.ton.eu ja pyydä tarjous info@forme.fi.

Voit tehdä tilauksen myös myymälässä, sähköpostilla info@forme.fi tai puhelimitse 050 552 5512.

Valitse väri ja koko

Väri: musta

musta
ruskea

Hoito-ohje

Pyyhitään kostealla liinalla.Tilausinfo

Tuotteet tilataan tuotesivulta löytyvällä tilauslomakkeella. Täytä tilauslomakkeessa olevat tiedot ja lähetä se meille. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja laskun, josta ilmenee kaikki tilausta koskevat tiedot. Lasku maksetaan turvallisesti tilisiirtona omasta verkkopankista. Kun suoritus näkyy tilillämme, tilattu tuote lähetetään mainitun toimitusajan kuluessa. Mikäli tuote on loppu, ilmoitamme siitä välittömasti. Tilaus on sitova.

Tuotteen toimitus

Tilattu tuote toimitetaan Matkahuollon lähimpään palvelupisteeseen tuotekohtaisen toimitusajan kuluessa. Toimitusaika alkaa siitä päivästä, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Voit valita myös kotiinkuljetuksen. Mikäli haluat kotiinkuljetuksen, ilmoita siitä tilauslomakkeen lisätietoja-kohdassa. Matkahuollosta ilmoitetaan asiakkaalle, kun tuote on noudettavissa. Kotiinkuljetus-vaihtoehdossa Matkahuollosta otetaan yhteyttä, jolloin sovitaan tarkempi kotiinkuljetusaika. Rahtikulut ovat lähetyskohtaiset eli tilatessa useamman tuotteen, maksat vain yhden toimituskulun. Voit tarkistaa Matkahuollon lähimmät palvelupisteet ja aukioloajat osoitteesta www.matkahuolto.fi.

 

Vaihtoehtoisesti voit noutaa tuotteet Forme myymälästä / varastolta Vantaalta. Tällöin tuotteeseen ei tule lisättäviä rahtikuluja.

Tuotteen maksaminen

Tilattu tuote maksetaan sähköpostitse lähetetyllä laskulla. Se on asiakkaalle helppoa ja turvallista. Asiakas maksaa laskun vasta, kun olemme varmistaneet tilausta koskevat tiedot ja toimitusajan.

Lisätietoa saat soittamalla numeroon 050 552 5512 (arkisin klo 10-17).

Tuotteen palautus

Tilatuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske erikoiskokoisia mattoja tai tuotteita, jotka on räätälöity asiakkaan omien toivomusten mukaan. Mikäli haluat paluttaa tuotteen, ota aina ensin yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse. Veloitamme palautuksesta johtuvat kulut isommissa lähetyksissä (matot ja huonekalut). Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä tuotteita. Reklamaatiotapauksessa ota yhteyttä sähköpostitse. Tuotereklamaatiot käsitellään tapauskohtaisesti. Emme korvaa reklamaatioita, jotka johtuvat pesuvirheestä tai muusta huolimattomasta käsittelystä.

Tuotteiden hoito

Oikein hoidettuna Forme-matot ja TON-kalusteet ovat erittäin pitkäikäisiä. Tutustu huolellisesti tuotteen mukana tulleisiin hoito-ohjeisiin. Mattojen hoito-ohjetarra löytyy maton kääntöpuolelta. Emme vastaa pesulan tekemistä pesuvirheistä.

Seloste käsittelytoimista

Emme kerää emmekä säilytä asiakasrekisteriä eikä evästeitä. Tilauksen yhteydessä asiakkaan antamat yhteystiedot säilytetään n. kahden vuoden ajan, jonka jälkeen ne hävitetään. Laskukopiot säilytetään kirjanpidossa 6 vuoden ajan. Laskussa näkyvät asiakkaan nimi ja sähköpostisoite. Mikäli tuotteet toimitetaan asiakkaalle, Matkahuolto saa asiakkaan yhteystiedot toimitusta varten. Lisätietoja info@forme.fi. Forme Oy | Y-2958620-1 | kotipaikka Helsinki.

Yhteystiedot

Unikkotie 5
01300 Vantaa

Sulje X