Forme | palvelut

Forme | Kotimaiset paperinaru-puuvillamatot ?>

Tilausinfo

Ostoksesi

0 tuotetta

Forme Helsinki ja Vantaa

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme Helsinkiin ja Vantaalle. Valikoimista löydät Forme-matot ja sekä laajan valikoiman TON-tuoleja. Kaikki TON-malliston tuolit, pöydät ja naulakot on tilattavissa meiltä kotiin, kahviloihin tai muihin sisustusprojekteihin. Saatavana tuotemerkit Forme, TON, 366 Concept, Fermob ja Polstrin.

Avoinna: Unikkotie 5, Vantaa ti-ke 12-18 ja Annankatu 11, Helsinki pe 12-17 ja la 12-15.

 

 

 

 

 

TON-projektimyynti

Forme on ainoa valtuutettu TON-jälleenmyyjä Suomessa. TON ravintolakalusteet meiltä hintatakuulla kahviloihin, ravintoloihin ja muihin julkisiin tiloihin. Olipa kyseessä pieni kahvila tai laajempi kokonaisuus, toimitamme kalusteet räätälöitynä juuri sinun tarpeisiisi. Ammattitaitoinen palvelu, pitkä kokemus ja kilpailukykyiset hinnat takaavat onnistuneen sisustusprojektin. Laaja valikoima tuoleja, nojatuoleja, baarijakkaroita, pöytiä, naulakoita sekä julkisen tilan sohvamoduuleita eri väri- ja verhoiluvaihtoehdoilla. Tutustu koko valikoimaan www.ton.eu ja pyydä tarjous info@forme.fi.

 

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin myymälään os. Unikkotie 5, Vantaa

 

Relove, Helsinki-Vantaan lentoasema / TON chair 18

 

Wohls Gård, Kirkkonummi / TON Merano

 

Madonna, Helsinki / TON no 18 ja barstool 73

 

The Cock, Helsinki / TON no 14 -tuolit

 

Botta (Snellman-kabinetti), Helsinki / TON-tuoli nro 18

 

Ravintola Sue Ellen, Helsinki / TON Banana -tuolit

 

Hotelli Punkaharju / TON-tuolit nro 150 ja 14

 

Ravintola Punkaharju / TON-tuolit nro 30

 

Hotelli Punkaharju / TON Dondolo -keinutuolit

 

Ravintola Fazer Pääposti, Helsinki / TON Merano -tuolit

 

Kuopion Uusi apteekki / TON Merano -tuolit

 

Ravintola Kolmon3n / TON Ironica -tuolit ja -pöydät

Räätälöidyt matot

Mittatilaustyönä valmistetut Forme paperinaru- ja puuvillamatot ovat toimivin vaihtoehto esim. keittiöön ja eteistiloihin. Räätälöimme kotiisi juuri oikeankokoiset matot runsaista malli- ja värivalikoimista. Erikoiskokoisten mattojen maksimileveys on 160 cm, pituus jopa 10 metriä. Neliöhinta alkaen 95,00 €.

 

Halutessasi voit tilata matot omalla väriyhdistelmällä. Käytössäsi 10 eri väriä. Räätälöityjen mattojen toimitusaika on n. 2 viikkoa. Kysy lisätietoja info@forme.fi tai tutustu myymälässä.

 

 

Kotiinkuljetus

Toimitamme tilatut tuotteet kotiovellesi 19,00 € hintaan. Hinta on koko lähetykseltä. Mikäli haluat kotiinkuljetuksen, ilmoita se tilauslomakkeen lisätietoja-kohdassa.

 Tilausinfo

Tuotteet tilataan tuotesivulta löytyvällä tilauslomakkeella. Täytä tilauslomakkeessa olevat tiedot ja lähetä se meille. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja laskun, josta ilmenee kaikki tilausta koskevat tiedot. Lasku maksetaan turvallisesti tilisiirtona omasta verkkopankista. Kun suoritus näkyy tilillämme, tilattu tuote lähetetään mainitun toimitusajan kuluessa. Mikäli tuote on loppu, ilmoitamme siitä välittömasti. Tilaus on sitova.

Tuotteen toimitus

Tilattu tuote toimitetaan Matkahuollon lähimpään palvelupisteeseen tuotekohtaisen toimitusajan kuluessa. Toimitusaika alkaa siitä päivästä, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Matkahuollosta ilmoitetaan asiakkaalle, kun tuote on noudettavissa. Mikäli haluat kotiinkuljetuksen, ilmoita siitä tilauslomakkeen lisätietoja-kohdassa. Kotiinkuljetus-vaihtoehdossa Matkahuollosta otetaan yhteyttä, jolloin sovitaan tarkempi kotiinkuljetusaika. Jakulu on kerrostaloissa rapun alaovelle. Jos haluat kuljetuksen asunnon sisään asti, ilmoita siitä tilauslomakkeen lisätietoja-kohdassa. Tällöin toimituskulu on 39 euroa/lähetys. Rahtikulut ovat lähetyskohtaiset eli tilatessa useamman tuotteen, maksat vain yhden toimituskulun. Voit tarkistaa Matkahuollon lähimmät palvelupisteet ja aukioloajat osoitteesta www.matkahuolto.fi.

 

Vaihtoehtoisesti voit noutaa tuotteet sovitusti Annankadun ja Unikkotien myymälästä tai varastolta Vantaalta. Tällöin tuotteeseen ei tule lisättäviä rahtikuluja. Tilatut tuotteet säilytetään ilmaiseksi varastolla 2 viikon ajan ilmoituksesta. Sen jälkeen varastoinnista veloitetaan säilytysmaksu.

Tuotteen maksaminen

Tilattu tuote maksetaan sähköpostitse lähetetyllä laskulla. Se on asiakkaalle helppoa ja turvallista. Asiakas maksaa laskun vasta, kun olemme varmistaneet tilausta koskevat tiedot ja toimitusajan.

Lisätietoa saat soittamalla numeroon 050 552 5512 (arkisin klo 10-17).

Tuotteen palautus

Tilatuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske erikoiskokoisia mattoja tai tuotteita, jotka on räätälöity asiakkaan omien toivomusten mukaan. Mikäli haluat paluttaa tuotteen, ota aina ensin yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse. Veloitamme palautuksesta johtuvat kulut isommissa lähetyksissä (matot ja huonekalut). Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä tuotteita. Reklamaatiotapauksessa ota yhteyttä sähköpostitse. Tuotereklamaatiot käsitellään tapauskohtaisesti. Emme korvaa reklamaatioita, jotka johtuvat pesuvirheestä tai muusta huolimattomasta käsittelystä.

Tuotteiden hoito

Oikein hoidettuna Forme-matot ja TON-kalusteet ovat erittäin pitkäikäisiä. Tutustu huolellisesti tuotteen mukana tulleisiin hoito-ohjeisiin. Mattojen hoito-ohjetarra löytyy maton kääntöpuolelta. Emme vastaa pesulan tekemistä pesuvirheistä.

Seloste käsittelytoimista

Emme kerää emmekä säilytä asiakasrekisteriä eikä evästeitä. Tilauksen yhteydessä asiakkaan antamat yhteystiedot säilytetään n. kahden vuoden ajan, jonka jälkeen ne hävitetään. Laskukopiot säilytetään kirjanpidossa 6 vuoden ajan. Laskussa näkyvät asiakkaan nimi ja sähköpostisoite. Mikäli tuotteet toimitetaan asiakkaalle, Matkahuolto saa asiakkaan yhteystiedot toimitusta varten. Lisätietoja info@forme.fi. Forme Oy | Y-2958620-1 | kotipaikka Helsinki.

Yhteystiedot

Annankatu 11
Helsinki

Sulje X