Forme | ajankohtaista

Forme | Kotimaiset paperinaru-puuvillamatot ?>

Tilausinfo

Ostoksesi

0 tuotetta

Ajankohtaista

Myymälät Helsinki ja Vantaa

Tervetuloa tutustumaan Forme-mattoihin ja TON-kalusteisiin paikan päälle. Osoite Unikkotie 5, 01300 Vantaa (300 m Tikkurilan asemalta). Uusi myymälä avattu Helsinkiin os. Annankatu 11. Saatavana tuotemerkit Forme, TON, 366 Concept, Fermob, Polstrin.

Avoinna:

Helsinki, Annankatu 11: pe 12-17, la 12-16

Vantaa, Unikkotie 5: ti-ke 12-18

HUOM! Annankadun myymälä on suljettu pe 24.5.

 

Laadukasta ja kestävää muotoilua jo kaksi vuosikymmentä!

Forme vietttää tänä vuonna 20-vuotisjuhlaansa. Tule tutustumaan tyylikkäisiin Forme-mattoihin ja TON-kalusteisiin myymälöihimme Helsingissä ja Vantaalla!

 

Matot omilla mitoilla

Omilla mitoilla valmistetut Formen paperinaru- ja puuvillamatot ovat kestävä ja helppohoitoinen vaihtoehto mm. keittiöön ja eteistiloihin. Räätälöimme kotiisi juuri oikeankokoiset matot laajasta malli- ja värivalikoimasta. Suomessa valmistettujen mattojen toimitusaika on n. 2 viikkoa.

Tutustu mattoihin >

 

Fermob ulkokalusteet

MYYMÄLÄN MALLIKAPPALEET NYT -20%

Ranskalaisen Fermobin värikkäät, innovatiiviset ja käytännölliset kalusteet sopivat puutarhaan, parvekkeelle ja terassille. Ikonisen Bistro-tuolin lisäksi saatavana laaja valikoima tuoleja, aurinkotuoleja, pöytiä ja ulkovalaisimia. Tilattavissa meiltä koko Fermob mallisto kotiin ja julkisiin tiloihin. Pyydä tarjous info@forme.fi!

Tutustu valikoimaan www.fermob.com

 

TON Authorized reseller

Forme on valittu jo seitsemättä vuotta peräkkäin ainoana suomalaisyrityksenä TON-tuolien valtuutetuksi jälleenmyyjäksi (Authorized reseller). Olemme kiitollisia saamastamme luottamuksesta. Asiakkaalle tämä tarkoittaa ammattitaitoista palvelua TON:n kouluttamalta henkilökunnalta ja koko TON:n laajaa valikoimaa  kuluttaja-asiakkaille, sisustussuunnittelijoille, kahviloille ja ravintoloille sekä muille yrityksille. Se tarkoittaa myös pysyvästi edullisia hintoja Forme-myymälässä ja verkkokaupassamme.

Tervetuloa tutustumaan, etsitään sisustustarpeisiisi sopiva ratkaisu!

 

TON-tuolit ja -pöydät

TON-tuolit ja -pöydät meiltä kotiin ja julkisiin tiloihin. Tervetuloa tutustumaan Forme-myymälään tai tilaa verkkokaupasta. Myymälässä esillä laajempi valikoima tuotteita sekä kaikki väri- ja verhoiluvaihtoehdot. Lukematon määrä vaihtoehtoja, joista varmasti löytyy sopiva jokaiseen kotiin ja projektiin.

Tsekkiläisellä TON:lla on yli 150-vuotinen historia puurunkoisten tuolien valmistuksesta. TON-tuoleista tunnetuin, tuoli numero 14 eli wieniläistuoli on ollut tuotannossa jo yli 150 vuoden ja sitä on valmistettu yli 80 miljoonaa kappaletta. Perinteisellä taivutusmenetelmällä valmistuvat myös modernit tuolimallit, joita tuodaan markkinoille vuosittain. TON on palkittu useilla kansainvälisillä muotoilupalkinnoilla.

Olemme TON-tuotteiden virallinen maahantuoja ja palvelemme myös sisustussuunnittelutoimistoja, projektiasiakkaita  ja toimimme tukkumyyjänä muille jälleenmyyjille. Meiltä saat TON-kalusteet aina edulliseen hintaan. Koko TON-mallisto saatavana meiltä.

Tutustu tuotteisiin www.ton.eu ja pyydä tarjous info@forme.fi!

 

366 Concept nojatuolit

Józef Chierowskin 1960-luvulla suunnittelemat ikoniset 366 -nojatuolit saatavana nyt meiltä. Tutustu tuoleihin, sohviin ja sohvapöytiin myymälässämme. Meiltä saatavana kaikki 366 Concept -tuotteet. Lisätietoja info@forme.fi.

Tutustu koko mallistoon www.366concept.com

 Tilausinfo

Tuotteet tilataan tuotesivulta löytyvällä tilauslomakkeella. Täytä tilauslomakkeessa olevat tiedot ja lähetä se meille. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja laskun, josta ilmenee kaikki tilausta koskevat tiedot. Lasku maksetaan turvallisesti tilisiirtona omasta verkkopankista. Kun suoritus näkyy tilillämme, tilattu tuote lähetetään mainitun toimitusajan kuluessa. Mikäli tuote on loppu, ilmoitamme siitä välittömasti. Tilaus on sitova.

Tuotteen toimitus

Tilattu tuote toimitetaan Matkahuollon lähimpään palvelupisteeseen tuotekohtaisen toimitusajan kuluessa. Toimitusaika alkaa siitä päivästä, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Matkahuollosta ilmoitetaan asiakkaalle, kun tuote on noudettavissa. Mikäli haluat kotiinkuljetuksen, ilmoita siitä tilauslomakkeen lisätietoja-kohdassa. Kotiinkuljetus-vaihtoehdossa Matkahuollosta otetaan yhteyttä, jolloin sovitaan tarkempi kotiinkuljetusaika. Jakulu on kerrostaloissa rapun alaovelle. Jos haluat kuljetuksen asunnon sisään asti, ilmoita siitä tilauslomakkeen lisätietoja-kohdassa. Tällöin toimituskulu on 39 euroa/lähetys. Rahtikulut ovat lähetyskohtaiset eli tilatessa useamman tuotteen, maksat vain yhden toimituskulun. Voit tarkistaa Matkahuollon lähimmät palvelupisteet ja aukioloajat osoitteesta www.matkahuolto.fi.

 

Vaihtoehtoisesti voit noutaa tuotteet sovitusti Annankadun ja Unikkotien myymälästä tai varastolta Vantaalta. Tällöin tuotteeseen ei tule lisättäviä rahtikuluja. Tilatut tuotteet säilytetään ilmaiseksi varastolla 2 viikon ajan ilmoituksesta. Sen jälkeen varastoinnista veloitetaan säilytysmaksu.

Tuotteen maksaminen

Tilattu tuote maksetaan sähköpostitse lähetetyllä laskulla. Se on asiakkaalle helppoa ja turvallista. Asiakas maksaa laskun vasta, kun olemme varmistaneet tilausta koskevat tiedot ja toimitusajan.

Lisätietoa saat soittamalla numeroon 050 552 5512 (arkisin klo 10-17).

Tuotteen palautus

Tilatuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske erikoiskokoisia mattoja tai tuotteita, jotka on räätälöity asiakkaan omien toivomusten mukaan. Mikäli haluat paluttaa tuotteen, ota aina ensin yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse. Veloitamme palautuksesta johtuvat kulut isommissa lähetyksissä (matot ja huonekalut). Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä tuotteita. Reklamaatiotapauksessa ota yhteyttä sähköpostitse. Tuotereklamaatiot käsitellään tapauskohtaisesti. Emme korvaa reklamaatioita, jotka johtuvat pesuvirheestä tai muusta huolimattomasta käsittelystä.

Tuotteiden hoito

Oikein hoidettuna Forme-matot ja TON-kalusteet ovat erittäin pitkäikäisiä. Tutustu huolellisesti tuotteen mukana tulleisiin hoito-ohjeisiin. Mattojen hoito-ohjetarra löytyy maton kääntöpuolelta. Emme vastaa pesulan tekemistä pesuvirheistä.

Seloste käsittelytoimista

Emme kerää emmekä säilytä asiakasrekisteriä eikä evästeitä. Tilauksen yhteydessä asiakkaan antamat yhteystiedot säilytetään n. kahden vuoden ajan, jonka jälkeen ne hävitetään. Laskukopiot säilytetään kirjanpidossa 6 vuoden ajan. Laskussa näkyvät asiakkaan nimi ja sähköpostisoite. Mikäli tuotteet toimitetaan asiakkaalle, Matkahuolto saa asiakkaan yhteystiedot toimitusta varten. Lisätietoja info@forme.fi. Forme Oy | Y-2958620-1 | kotipaikka Helsinki.

Yhteystiedot

Annankatu 11
Helsinki

Sulje X