Forme Lumia-paperinarumatto

Forme | Kotimaiset paperinaru-puuvillamatot ?>

Tilausinfo

Ostoksesi

0 tuotetta
Forme LumiaForme Lumia
Forme LumiaForme Lumia
mustamusta
musta / mustamusta / musta
valkoinenvalkoinen
harmaaharmaa
tummanharmaatummanharmaa
beigebeige
ruskearuskea
turkoositurkoosi
punainenpunainen
viininpunainenviininpunainen
tummansininentummansininen
« Forme-matot

Lumia

DESIGN / FORME (2004)

Alkuperäistä Forme Lumia -paperinaru-puuvillamattoa on valmistettu jo lähes 20 vuoden ajan ja se on saavuttanut suuren suosion suomalaisissa kodeissa. Forme Lumia on molemmin puolin käytettävä tyylikäs matto, jossa on paljon koko- ja värivaihtoehtoja. Kotimainen Lumia on saatavana myös omien mittojen mukaan. Maton kääntöpuoli on valkoinen. Forme paperinaru-puuvillamatot ovat miellyttävän tuntuisia, helppohoitoisia ja säilyttävät hyvin muotonsa. Materiaalin ja tiukan kudonnan ansiosta matto on pölyämätön ja siten myös allergiaystävällinen. Valmistettu Suomessa. Valitse väri ja koko alhaalta valikosta. Saatavana myös pyöreä Lumia-matto koot 80, 100, 140 ja 160 cm (lisätietoja info@forme.fi).

UUTTA! Saatavana nyt myös koko 200×300 cm hintaan 559,00 €. Ilmoita tilattaessa koko lisätietoja-kohtaan!

MATERIAALI: Kierrätettyä puuvillaa ja paperinarua.

RÄÄTÄLÖINTI: Matto omilla mitoilla (119,00 € / m2). Huom! Maton max. leveys 200 cm. Mitan tarkkuus +/- 2 cm. Saatavana myös valkaistulla puuvillakuteella, jolloin matto on puhtaanvalkoinen. Mahdollista tilata maton molemmat puolet samanvärisenä tai kääntöpuoli muulla valikoimassa olevalla värillä (119,00 € / m2). Maton loimilanka on aina musta. Ilmoita haluamasi erikoismitat tai -värit tilauslomakkeen lisätietoja-kohdassa.

TOIMITUSTAVAT: Nouto Forme-myymälästä 0 € / Toimitus Matkahuoltoon 4,90 € / Kotiinkuljetus 14,90 €. Ilmoita toimitustapa tilauslomakkeen lisätietoja-kohdassa.

 

Forme Lumia paper yarn and cotton rug has been in production since 2004. Forme Lumia is reversible and elegant rug and it’s available in various options in size and colour. In addition to standard sizes, Forme Lumia is available in special sizes. The reverse side is white. Forme paper yarn and cotton rugs feel comfortable, they are easy-to-clean and they retain their shape. Because of tight weave, Forme paper yarn and cotton rugs are allergy-friendly. Made in Finland. Please, see colour and size options below.

MATERIAL: Recycled cotton, paper yarn.

SPECIAL SIZES: (119 € / m2) NOTE! Max. width 200 cm. Accuracy +/- 2 cm. Please, inform us in your order email.

CARE INSTRUCTIONS: Vacuum and give vent regularly. Wash gently on flat platform with mild detergent. Do not rub or soak. Set to dry on airy surface and in a well ventilated place. Do not fold the rug.

DELIVERY: We supply rugs to all EU countries with shipping costs from 19,90 € / delivery. Please e-mail your order to info@forme.fi. Payment can be made safely by invoice. Products are delivered within 14 days after payment.

Valitse väri ja koko

Väri: musta

musta
musta / musta
valkoinen
harmaa
tummanharmaa
beige
ruskea
turkoosi
punainen
viininpunainen
tummansininen

Hoito-ohje

Imurointi ja tuuletus. Irtonainen lika annetaan kuivua ja poistetaan kevyesti raaputtamalla. Pesu hellävaraisesti tasopesuna miedolla pesuaineella. Älä hankaa tai liota. Kuivaus ilmavalla tasolla. Älä taita mattoa.Tilausinfo

Tuotteet tilataan tuotesivulta löytyvällä tilauslomakkeella. Täytä tilauslomakkeessa olevat tiedot ja lähetä se meille. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja laskun, josta ilmenee kaikki tilausta koskevat tiedot. Lasku maksetaan turvallisesti tilisiirtona omasta verkkopankista. Kun suoritus näkyy tilillämme, tilattu tuote lähetetään mainitun toimitusajan kuluessa. Mikäli tuote on loppu, ilmoitamme siitä välittömasti. Tilaus on sitova.

Tuotteen toimitus

Tilattu tuote toimitetaan Matkahuollon lähimpään palvelupisteeseen tuotekohtaisen toimitusajan kuluessa. Toimitusaika alkaa siitä päivästä, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Matkahuollosta ilmoitetaan asiakkaalle, kun tuote on noudettavissa. Mikäli haluat kotiinkuljetuksen, ilmoita siitä tilauslomakkeen lisätietoja-kohdassa. Kotiinkuljetus-vaihtoehdossa Matkahuollosta otetaan yhteyttä, jolloin sovitaan tarkempi kotiinkuljetusaika. Jakulu on kerrostaloissa rapun alaovelle. Jos haluat kuljetuksen asunnon sisään asti, ilmoita siitä tilauslomakkeen lisätietoja-kohdassa. Tällöin toimituskulu on 39 euroa/lähetys. Rahtikulut ovat lähetyskohtaiset eli tilatessa useamman tuotteen, maksat vain yhden toimituskulun. Voit tarkistaa Matkahuollon lähimmät palvelupisteet ja aukioloajat osoitteesta www.matkahuolto.fi.

 

Vaihtoehtoisesti voit noutaa tuotteet sovitusti Annankadun ja Unikkotien myymälästä tai varastolta Vantaalta. Tällöin tuotteeseen ei tule lisättäviä rahtikuluja. Tilatut tuotteet säilytetään ilmaiseksi varastolla 2 viikon ajan ilmoituksesta. Sen jälkeen varastoinnista veloitetaan säilytysmaksu.

Tuotteen maksaminen

Tilattu tuote maksetaan sähköpostitse lähetetyllä laskulla. Se on asiakkaalle helppoa ja turvallista. Asiakas maksaa laskun vasta, kun olemme varmistaneet tilausta koskevat tiedot ja toimitusajan.

Lisätietoa saat soittamalla numeroon 050 552 5512 (arkisin klo 10-17).

Tuotteen palautus

Tilatuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske erikoiskokoisia mattoja tai tuotteita, jotka on räätälöity asiakkaan omien toivomusten mukaan. Mikäli haluat paluttaa tuotteen, ota aina ensin yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse. Veloitamme palautuksesta johtuvat kulut isommissa lähetyksissä (matot ja huonekalut). Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä tuotteita. Reklamaatiotapauksessa ota yhteyttä sähköpostitse. Tuotereklamaatiot käsitellään tapauskohtaisesti. Emme korvaa reklamaatioita, jotka johtuvat pesuvirheestä tai muusta huolimattomasta käsittelystä.

Tuotteiden hoito

Oikein hoidettuna Forme-matot ja TON-kalusteet ovat erittäin pitkäikäisiä. Tutustu huolellisesti tuotteen mukana tulleisiin hoito-ohjeisiin. Mattojen hoito-ohjetarra löytyy maton kääntöpuolelta. Emme vastaa pesulan tekemistä pesuvirheistä.

Seloste käsittelytoimista

Emme kerää emmekä säilytä asiakasrekisteriä eikä evästeitä. Tilauksen yhteydessä asiakkaan antamat yhteystiedot säilytetään n. kahden vuoden ajan, jonka jälkeen ne hävitetään. Laskukopiot säilytetään kirjanpidossa 6 vuoden ajan. Laskussa näkyvät asiakkaan nimi ja sähköpostisoite. Mikäli tuotteet toimitetaan asiakkaalle, Matkahuolto saa asiakkaan yhteystiedot toimitusta varten. Lisätietoja info@forme.fi. Forme Oy | Y-2958620-1 | kotipaikka Helsinki.

Yhteystiedot

Annankatu 11
Helsinki

Sulje X