TON Lasu -pöytä 90x160 cm alk. 1819,00 €

Forme | Kotimaiset paperinaru-puuvillamatot ?>

Tilausinfo

Ostoksesi

0 tuotetta
TON_Lasu_tammiTON_Lasu_tammi
TON_Lasu_tammiTON_Lasu_tammi
TON_Lasu_pöytäTON_Lasu_pöytä
TON_Lasu_forme.fiTON_Lasu_forme.fi
TON_Lasu_pöytä_ja_Merano_tuoliTON_Lasu_pöytä_ja_Merano_tuoli
TON_Lasu_ja_MeranoTON_Lasu_ja_Merano
lakatutlakatut
« TON-tuolit ja pöydät

Lasu

TON / DESIGN ALEX GUFLER

TON Lasu 406 on selkeälinjainen ja moderni pöytä aidosta massiivipuusta. Ajaton ja helppo muotoilu soveltuu monenlaiseen sisustukseen. Saatavana pyökkisenä tai tammisena useissa eri kokovaihtoehdoissa ja petsattuna useissa eri sävyissä. Pöydän on suunnitellut mm. palkitun Merano-tuolin suunnitellut Alex Gufler. TON valmistaa tuolit ja pöydät Tsekeissä, Bystřice pod Hostýnem:ssä, jonne Michael Thonet perusti tuolitehtaan vuonna 1861. Valitse väri ja määrä alhaalta valikosta. Mikäli haluat tilata muun koko- tai värivaihtoehdon, ilmoita se tilauslomakkeen lisätietoja-kohdassa. (Valitse allaolevasta valikosta esim. musta jonka jälkeen voit lisätä haluamasi muun sävyn.) Lasu-pöytä ja värimallit ovat nähtävillä Forme-myymälässä. Katso kaikki vaihtoehdot www.ton.eu.

MATERIAALI, MITAT JA TAKUU: Eurooppalainen pyökki tai tammi (massiivipuu). Pöydän korkeus 76 cm. Pinottava x4. 2 vuoden takuu.

HINTA: 90×160 cm / pyökki 1819,00 €, 90×160 cm / tammi 2229,00 € (sis. alv 24%)

TOIMITUSAIKA: 90×160 cm / tammi, n. 5 arkipäivää. Muut vaihtoehdot n. 6 viikkoa.

TOIMITUSTAVAT JA -HINTA: Nouto myymälästä 0 € /  kotiinkuljetus 39,00 € (pääkaupunkiseutu). Ilmoita kotiinkuljetus tilauslomakkeen lisätietoja-kohdassa.

RÄÄTÄLÖINTI: Saatavana myös koot 90×90 cm, 90×139 cm, 100×240 cm, 100×260 cm, 100×300 cm.

TON PROJEKTIMYYNTI: Etsitkö kalusteita kahvilaan tai muuhun julkiseen tilaan? Pyydä tarjous info@forme.fi!

Forme on TON-huonekalujen ainoa valtuutettu jälleenmyyjä Suomessa. Katso koko mallisto ja kaikki vaihtoehdot www.ton.eu ja pyydä tarjous info@forme.fi.

Voit tehdä tilauksen myös myymälässä, sähköpostilla info@forme.fi tai puhelimitse 050 552 5512.

Valitse väri ja koko

Väri: musta

musta
ruskea

Hoito-ohje

Pyyhitään kostealla liinalla.Tilausinfo

Tuotteet tilataan tuotesivulta löytyvällä tilauslomakkeella. Täytä tilauslomakkeessa olevat tiedot ja lähetä se meille. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja laskun, josta ilmenee kaikki tilausta koskevat tiedot. Lasku maksetaan turvallisesti tilisiirtona omasta verkkopankista. Kun suoritus näkyy tilillämme, tilattu tuote lähetetään mainitun toimitusajan kuluessa. Mikäli tuote on loppu, ilmoitamme siitä välittömasti. Tilaus on sitova.

Tuotteen toimitus

Tilattu tuote toimitetaan Matkahuollon lähimpään palvelupisteeseen tuotekohtaisen toimitusajan kuluessa. Toimitusaika alkaa siitä päivästä, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Matkahuollosta ilmoitetaan asiakkaalle, kun tuote on noudettavissa. Mikäli haluat kotiinkuljetuksen, ilmoita siitä tilauslomakkeen lisätietoja-kohdassa. Kotiinkuljetus-vaihtoehdossa Matkahuollosta otetaan yhteyttä, jolloin sovitaan tarkempi kotiinkuljetusaika. Jakulu on kerrostaloissa rapun alaovelle. Jos haluat kuljetuksen asunnon sisään asti, ilmoita siitä tilauslomakkeen lisätietoja-kohdassa. Tällöin toimituskulu on 39 euroa/lähetys. Rahtikulut ovat lähetyskohtaiset eli tilatessa useamman tuotteen, maksat vain yhden toimituskulun. Voit tarkistaa Matkahuollon lähimmät palvelupisteet ja aukioloajat osoitteesta www.matkahuolto.fi.

 

Vaihtoehtoisesti voit noutaa tuotteet sovitusti Annankadun ja Unikkotien myymälästä tai varastolta Vantaalta. Tällöin tuotteeseen ei tule lisättäviä rahtikuluja. Tilatut tuotteet säilytetään ilmaiseksi varastolla 2 viikon ajan ilmoituksesta. Sen jälkeen varastoinnista veloitetaan säilytysmaksu.

Tuotteen maksaminen

Tilattu tuote maksetaan sähköpostitse lähetetyllä laskulla. Se on asiakkaalle helppoa ja turvallista. Asiakas maksaa laskun vasta, kun olemme varmistaneet tilausta koskevat tiedot ja toimitusajan.

Lisätietoa saat soittamalla numeroon 050 552 5512 (arkisin klo 10-17).

Tuotteen palautus

Tilatuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske erikoiskokoisia mattoja tai tuotteita, jotka on räätälöity asiakkaan omien toivomusten mukaan. Mikäli haluat paluttaa tuotteen, ota aina ensin yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse. Veloitamme palautuksesta johtuvat kulut isommissa lähetyksissä (matot ja huonekalut). Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä tuotteita. Reklamaatiotapauksessa ota yhteyttä sähköpostitse. Tuotereklamaatiot käsitellään tapauskohtaisesti. Emme korvaa reklamaatioita, jotka johtuvat pesuvirheestä tai muusta huolimattomasta käsittelystä.

Tuotteiden hoito

Oikein hoidettuna Forme-matot ja TON-kalusteet ovat erittäin pitkäikäisiä. Tutustu huolellisesti tuotteen mukana tulleisiin hoito-ohjeisiin. Mattojen hoito-ohjetarra löytyy maton kääntöpuolelta. Emme vastaa pesulan tekemistä pesuvirheistä.

Seloste käsittelytoimista

Emme kerää emmekä säilytä asiakasrekisteriä eikä evästeitä. Tilauksen yhteydessä asiakkaan antamat yhteystiedot säilytetään n. kahden vuoden ajan, jonka jälkeen ne hävitetään. Laskukopiot säilytetään kirjanpidossa 6 vuoden ajan. Laskussa näkyvät asiakkaan nimi ja sähköpostisoite. Mikäli tuotteet toimitetaan asiakkaalle, Matkahuolto saa asiakkaan yhteystiedot toimitusta varten. Lisätietoja info@forme.fi. Forme Oy | Y-2958620-1 | kotipaikka Helsinki.

Yhteystiedot

Annankatu 11
Helsinki

Sulje X