TON Ginger -tuoli alk. 799,00 €

Forme | Kotimaiset paperinaru-puuvillamatot ?>

Tilausinfo

Ostoksesi

0 tuotetta
sametti/Brunei 45sametti/Brunei 45
sametti/Brunei 45sametti/Brunei 45
sametti/Brunei 45sametti/Brunei 45
virgin wool/Mica arionvirgin wool/Mica arion
Elmotique 43807Elmotique 43807
Elmotique 43807Elmotique 43807
TON Ginger -tuoli ja P.O.V. pöytäTON Ginger -tuoli ja P.O.V. pöytä
runko/lakatutrunko/lakatut
« TON-tuolit ja pöydät

Ginger

TON / DESIGN YONOH

Design studio Yonohin suunnittelema käsinojallinen Ginger-tuoli tuo ruokailutilaan pehmeyttä ja yksinkertaista tyylikkyyttä. Pehmustettu ja verhoiltu tuoli on miellyttävä istua ja kevyen rakenteen vuoksi myös helposti liikuteltava. Ginger-tuoli on saatavana samettisen ja nahkaverhoilun lisäksi useilla eri vaihtoehdoilla. Tuolin jalat on myös valittavissa useista värivaihtoehdoista. Tutustu vaihtoehtoihin Forme-myymälässä tai valmistajan sivustolla ton.eu. TON valmistaa tuolit Tsekeissä, Bystřice pod Hostýnem:ssä, jonne Michael Thonet perusti tuolitehtaan vuonna 1861. Valitse väri ja määrä alhaalta valikosta. Ilmoita mieleisesi väri ja verhoiluvaihtoehto tilauslomakkeen lisätietoja-kohdassa. (Valitse allaolevasta valikosta väri musta jonka jälkeen voit lisätä haluamasi muun värin.) Tuoli toimitetaan koottuna.

MATERIAALI, MITAT JA TAKUU: Eurooppalainen pyökki tai tammi (jalat/runko). Tuolin korkeus 83 cm, leveys 57,5 cm, istuinkorkeus 47 cm, istuinsyvyys 43 cm. Paino 6,9 kg. 5 vuoden takuu. Jaloissa huopanastat.

HINTA: Verhoiltu/sametti 799,00 €, verhoiltu/nahka (MDR) 1149,00 € (sis. alv 24%)

TOIMITUSAIKA: Noin 6 viikkoa.

TOIMITUSTAVAT JA -HINTA: Nouto myymälästä 0 € / nouto Matkahuollosta 4,90 € / kotiinkuljetus 19,00 €. Ilmoita kotiinkuljetus tilauslomakkeen lisätietoja-kohdassa. Toimitushinta on koko lähetykseltä.

RÄÄTÄLÖINTI: Kangas- ja nahkavaihtoehdot sekä rungon värivaihtoehdot on nähtävillä Forme-myymälässä tai katso vaihtoehdot www.ton.eu ja pyydä tarjous info@forme.fi.

TON PROJEKTIMYYNTI: Etsitkö ravintolakalusteita tai tuoleja esim. neuvotteluhuoneeseen? Meiltä saat TON-kalusteet perille toimitettuna aina parhaaseen hintaan. Pyydä tarjous info@forme.fi!

Forme on TON-huonekalujen ainoa valtuutettu jälleenmyyjä Suomessa. Katso koko mallisto ja kaikki vaihtoehdot www.ton.eu ja pyydä tarjous info@forme.fi.

Tuote on nähtävillä Forme-myymälässä. Voit tehdä tilauksen myös myymälässä, sähköpostilla info@forme.fi tai puhelimitse 050 552 5512.

Valitse väri ja koko

Väri: ruskea

ruskea
tummanvihreä

Hoito-ohje

Ammattimainen puhdistus.Tilausinfo

Tuotteet tilataan tuotesivulta löytyvällä tilauslomakkeella. Täytä tilauslomakkeessa olevat tiedot ja lähetä se meille. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja laskun, josta ilmenee kaikki tilausta koskevat tiedot. Lasku maksetaan turvallisesti tilisiirtona omasta verkkopankista. Kun suoritus näkyy tilillämme, tilattu tuote lähetetään mainitun toimitusajan kuluessa. Mikäli tuote on loppu, ilmoitamme siitä välittömasti. Tilaus on sitova.

Tuotteen toimitus

Tilattu tuote toimitetaan Matkahuollon lähimpään palvelupisteeseen tuotekohtaisen toimitusajan kuluessa. Toimitusaika alkaa siitä päivästä, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Matkahuollosta ilmoitetaan asiakkaalle, kun tuote on noudettavissa. Mikäli haluat kotiinkuljetuksen, ilmoita siitä tilauslomakkeen lisätietoja-kohdassa. Kotiinkuljetus-vaihtoehdossa Matkahuollosta otetaan yhteyttä, jolloin sovitaan tarkempi kotiinkuljetusaika. Jakulu on kerrostaloissa rapun alaovelle. Jos haluat kuljetuksen asunnon sisään asti, ilmoita siitä tilauslomakkeen lisätietoja-kohdassa. Tällöin toimituskulu on 39 euroa/lähetys. Rahtikulut ovat lähetyskohtaiset eli tilatessa useamman tuotteen, maksat vain yhden toimituskulun. Voit tarkistaa Matkahuollon lähimmät palvelupisteet ja aukioloajat osoitteesta www.matkahuolto.fi.

 

Vaihtoehtoisesti voit noutaa tuotteet sovitusti Annankadun ja Unikkotien myymälästä tai varastolta Vantaalta. Tällöin tuotteeseen ei tule lisättäviä rahtikuluja. Tilatut tuotteet säilytetään ilmaiseksi varastolla 2 viikon ajan ilmoituksesta. Sen jälkeen varastoinnista veloitetaan säilytysmaksu.

Tuotteen maksaminen

Tilattu tuote maksetaan sähköpostitse lähetetyllä laskulla. Se on asiakkaalle helppoa ja turvallista. Asiakas maksaa laskun vasta, kun olemme varmistaneet tilausta koskevat tiedot ja toimitusajan.

Lisätietoa saat soittamalla numeroon 050 552 5512 (arkisin klo 10-17).

Tuotteen palautus

Tilatuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske erikoiskokoisia mattoja tai tuotteita, jotka on räätälöity asiakkaan omien toivomusten mukaan. Mikäli haluat paluttaa tuotteen, ota aina ensin yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse. Veloitamme palautuksesta johtuvat kulut isommissa lähetyksissä (matot ja huonekalut). Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä tuotteita. Reklamaatiotapauksessa ota yhteyttä sähköpostitse. Tuotereklamaatiot käsitellään tapauskohtaisesti. Emme korvaa reklamaatioita, jotka johtuvat pesuvirheestä tai muusta huolimattomasta käsittelystä.

Tuotteiden hoito

Oikein hoidettuna Forme-matot ja TON-kalusteet ovat erittäin pitkäikäisiä. Tutustu huolellisesti tuotteen mukana tulleisiin hoito-ohjeisiin. Mattojen hoito-ohjetarra löytyy maton kääntöpuolelta. Emme vastaa pesulan tekemistä pesuvirheistä.

Seloste käsittelytoimista

Emme kerää emmekä säilytä asiakasrekisteriä eikä evästeitä. Tilauksen yhteydessä asiakkaan antamat yhteystiedot säilytetään n. kahden vuoden ajan, jonka jälkeen ne hävitetään. Laskukopiot säilytetään kirjanpidossa 6 vuoden ajan. Laskussa näkyvät asiakkaan nimi ja sähköpostisoite. Mikäli tuotteet toimitetaan asiakkaalle, Matkahuolto saa asiakkaan yhteystiedot toimitusta varten. Lisätietoja info@forme.fi. Forme Oy | Y-2958620-1 | kotipaikka Helsinki.

Yhteystiedot

Annankatu 11
Helsinki

Sulje X