366 Fox -nojatuoli velvet-kankaalla.

Forme | Kotimaiset paperinaru-puuvillamatot ?>

Tilausinfo

Ostoksesi

0 tuotetta
blackblack
mouse greymouse grey
taupetaupe
indigoindigo
bottle greenbottle green
lemonadelemonade
Fox lepotuoli ja rahiFox lepotuoli ja rahi
FoxFox
värit/verhoiluvärit/verhoilu
värit/verhoiluvärit/verhoilu
värit/runkovärit/runko
treetree
« 366 Concept

Fox

366 Concept

60-luvun klassikkonojatuoli ylellisen pehmeällä ja erittäin kestävällä samettiverhoilulla. Tässä kauniissa puhdaslinjaisessa Fox-tuolissa myös istuinmukavuus on huippuluokkaa ja mukavuutta lisää erikseen myytävä tuolin pariksi suunniteltu tyylikäs Fox-rahi. Upean, huolitellun kokonaisuuden viimeistelevät messinkiset koristerenkaat tuolin jaloissa. Soveltuu myös julkisiin tiloihin. Valitse väri alhaalta valikosta. Kaikki värivaihtoehdot kuvissa. Lisää haluamasi väri tilauslomakkeen lisätietoja-kohtaan. Ilmoita myös rungon väri. Fox nojatuoli ja verhoiluvaihtoehdot on nähtävillä Forme-myymälässä. Toimitetaan koottuna. Suunnittelija H. Lis. Valmistettu Puolassa eurooppalaisista materiaaleista. Huom! Kuvien tuotteissa puun väri 03 Dark.

MATERIAALI JA MITAT: Saarni. Korkeus 78 cm, leveys 62 cm, istuinkorkeus 40 cm, syvyys 70 cm.

HINTA: 850,00 € (sis. alv 24%)

TOIMITUSAIKA: Väri bottle green/natural saarni 1-5 päivää. Muut värit 3-4 viikkoa.

TOIMITUSTAVAT JA -HINTA: Nouto myymälästä 0 € / nouto Matkahuollosta 4,90 € / kotiinkuljetus 19,00 €. Ilmoita kotiinkuljetus tilauslomakkeen lisätietoja-kohdassa. Toimitushinta on koko lähetykseltä.

RÄÄTÄLÖINTI: Saatavana 25 eri värivaihtoehtoa ja 5 eri rungon väriä. Halutessasi muun kuin natural-värin merkitse haluamasi puun väri tilauslomakkeen lisätietoja-kohtaan.

366 CONCEPT PROJEKTIMYYNTI: Etsitkö kalusteita ravintolaan, kahvilaan tai muuhun julkiseen tilaan? Meiltä saatavana koko 366 Concept -mallisto. Pyydä tarjous info@forme.fi!

LISÄTIETOJA: Soita 050 552 5512 (ma-la klo 9-18) tai sähköpostilla info@forme.fi.

Valitse väri ja koko

Väri: musta

musta
harmaa
tummanvihreä
tummansininen

Hoito-ohje

Imurointi. Ammattimainen puhdistus.Tilausinfo

Tuotteet tilataan tuotesivulta löytyvällä tilauslomakkeella. Täytä tilauslomakkeessa olevat tiedot ja lähetä se meille. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja laskun, josta ilmenee kaikki tilausta koskevat tiedot. Lasku maksetaan turvallisesti tilisiirtona omasta verkkopankista. Kun suoritus näkyy tilillämme, tilattu tuote lähetetään mainitun toimitusajan kuluessa. Mikäli tuote on loppu, ilmoitamme siitä välittömasti. Tilaus on sitova.

Tuotteen toimitus

Tilattu tuote toimitetaan Matkahuollon lähimpään palvelupisteeseen tuotekohtaisen toimitusajan kuluessa. Toimitusaika alkaa siitä päivästä, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Voit valita myös kotiinkuljetuksen. Mikäli haluat kotiinkuljetuksen, ilmoita siitä tilauslomakkeen lisätietoja-kohdassa. Matkahuollosta ilmoitetaan asiakkaalle, kun tuote on noudettavissa. Kotiinkuljetus-vaihtoehdossa Matkahuollosta otetaan yhteyttä, jolloin sovitaan tarkempi kotiinkuljetusaika. Rahtikulut ovat lähetyskohtaiset eli tilatessa useamman tuotteen, maksat vain yhden toimituskulun. Voit tarkistaa Matkahuollon lähimmät palvelupisteet ja aukioloajat osoitteesta www.matkahuolto.fi.

 

Vaihtoehtoisesti voit noutaa tuotteet Forme myymälästä osoitteesta Sturenkatu 40, 00550 Helsinki. Tällöin tuotteeseen ei tule lisättäviä rahtikuluja.

Tuotteen maksaminen

Tilattu tuote maksetaan sähköpostitse lähetetyllä laskulla. Se on asiakkaalle helppoa ja turvallista. Asiakas maksaa laskun vasta, kun olemme varmistaneet tilausta koskevat tiedot ja toimitusajan.

Lisätietoa saat soittamalla numeroon 050 552 5512 (arkisin klo 10-17).

Tuotteen palautus

Tilatuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske erikoiskokoisia mattoja tai tuotteita, jotka on räätälöity asiakkaan omien toivomusten mukaan. Mikäli haluat paluttaa tuotteen, ota aina ensin yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse. Veloitamme palautuksesta johtuvat kulut isommissa lähetyksissä (matot ja huonekalut). Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä tuotteita. Reklamaatiotapauksessa ota yhteyttä sähköpostitse. Tuotereklamaatiot käsitellään tapauskohtaisesti. Emme korvaa reklamaatioita, jotka johtuvat pesuvirheestä tai muusta huolimattomasta käsittelystä.

Tuotteiden hoito

Oikein hoidettuna Forme-matot ja TON-kalusteet ovat erittäin pitkäikäisiä. Tutustu huolellisesti tuotteen mukana tulleisiin hoito-ohjeisiin. Mattojen hoito-ohjetarra löytyy maton kääntöpuolelta. Emme vastaa pesulan tekemistä pesuvirheistä.

Seloste käsittelytoimista

Emme kerää emmekä säilytä asiakasrekisteriä eikä evästeitä. Tilauksen yhteydessä asiakkaan antamat yhteystiedot säilytetään n. kahden vuoden ajan, jonka jälkeen ne hävitetään. Laskukopiot säilytetään kirjanpidossa 6 vuoden ajan. Laskussa näkyvät asiakkaan nimi ja sähköpostisoite. Mikäli tuotteet toimitetaan asiakkaalle, Matkahuolto saa asiakkaan yhteystiedot toimitusta varten. Lisätietoja info@forme.fi.

Yhteystiedot

Sturenkatu 40
00550 Helsinki

Sulje X