366 nojatuoli loft-kankaalla.

Forme | Kotimaiset paperinaru-puuvillamatot ?>

Tilausinfo

Ostoksesi

0 tuotetta
366+ loft/valkoinen366+ loft/valkoinen
366+ loft/harmaa366+ loft/harmaa
366+ loft/tummanharmaa366+ loft/tummanharmaa
366+ loft/sininen366+ loft/sininen
366+ loft/oranssi366+ loft/oranssi
366+ loft/keltainen366+ loft/keltainen
366+ loft/oliivi366+ loft/oliivi
366+ loft/turkoosi366+ loft/turkoosi
366+366+
366+366+
loft värivaihtoehdotloft värivaihtoehdot
puuosat värivaihtoehdotpuuosat värivaihtoehdot
1 armchair = 1 tree1 armchair = 1 tree
« 366 Concept

366

366 Concept

Józef Chierowskin vuonna 1962 suunnittelema klassikko-nojatuoli pehmeällä loft-verhoilulla. Soveltuu myös julkisiin tiloihin. Valitse väri alhaalta valikosta. Halutessasi muun värin lisää haluamasi väri tilauslomakkeen lisätietoja-kohtaan. Verhoiluvaihtoehdot on nähtävillä Forme-myymälässä. Toimitetaan koottuna.  Valmistettu Puolassa eurooppalaisista materiaaleista.

MATERIAALI JA MITAT: Tammi. Korkeus 75 cm, leveys 64 cm, istuinkorkeus 44 cm, syvyys 68 cm. Jaloissa huopanastat.

HINTA: 729,00 € (sis. alv 24%)

TOIMITUSAIKA: Noin 4 viikkoa.

TOIMITUSTAVAT JA -HINTA: Nouto myymälästä 0 € / nouto Matkahuollosta 4,90 € / kotiinkuljetus 19,00 €. Ilmoita kotiinkuljetus tilauslomakkeen lisätietoja-kohdassa. Toimitushinta on koko lähetykseltä.

RÄÄTÄLÖINTI: Saatavana useilla eri kangasvaihtoehdoilla, myös nahkaisena ja 5 eri värisellä puuvaihtoehdolla. Halutessasi muun kuin natural tammi merkitse haluamasi puun väri tilauslomakkeen lisätietoja-kohtaan. Tutustu verhoiluvaihtoehtoihin Forme myymälässä tai 366concept.com.

366 CONCEPT PROJEKTIMYYNTI: Etsitkö kalusteita ravintolaan, kahvilaan tai muuhun julkiseen tilaan? Meiltä saatavana koko 366 Concept -mallisto. Pyydä tarjous info@forme.fi!

LISÄTIETOJA: Soita 050 552 5512 (ma-la klo 9-18) tai sähköpostilla info@forme.fi.

Valitse väri ja koko

Väri: valkoinen

valkoinen
harmaa
tummanharmaa
turkoosi
tummansininen
keltainen
oranssi

Hoito-ohje

Imurointi. Ammattimainen puhdistus.Tilausinfo

Tuotteet tilataan tuotesivulta löytyvällä tilauslomakkeella. Täytä tilauslomakkeessa olevat tiedot ja lähetä se meille. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja laskun, josta ilmenee kaikki tilausta koskevat tiedot. Lasku maksetaan turvallisesti tilisiirtona omasta verkkopankista. Kun suoritus näkyy tilillämme, tilattu tuote lähetetään mainitun toimitusajan kuluessa. Mikäli tuote on loppu, ilmoitamme siitä välittömasti. Tilaus on sitova.

Tuotteen toimitus

Tilattu tuote toimitetaan Matkahuollon lähimpään palvelupisteeseen tuotekohtaisen toimitusajan kuluessa. Toimitusaika alkaa siitä päivästä, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Matkahuollosta ilmoitetaan asiakkaalle, kun tuote on noudettavissa. Mikäli haluat kotiinkuljetuksen, ilmoita siitä tilauslomakkeen lisätietoja-kohdassa. Kotiinkuljetus-vaihtoehdossa Matkahuollosta otetaan yhteyttä, jolloin sovitaan tarkempi kotiinkuljetusaika. Jakulu on kerrostaloissa rapun alaovelle. Jos haluat kuljetuksen asunnon sisään asti, ilmoita siitä tilauslomakkeen lisätietoja-kohdassa. Tällöin toimituskulu on 39 euroa/lähetys. Rahtikulut ovat lähetyskohtaiset eli tilatessa useamman tuotteen, maksat vain yhden toimituskulun. Voit tarkistaa Matkahuollon lähimmät palvelupisteet ja aukioloajat osoitteesta www.matkahuolto.fi.

 

Vaihtoehtoisesti voit noutaa tuotteet sovitusti Annankadun ja Unikkotien myymälästä tai varastolta Vantaalta. Tällöin tuotteeseen ei tule lisättäviä rahtikuluja. Tilatut tuotteet säilytetään ilmaiseksi varastolla 2 viikon ajan ilmoituksesta. Sen jälkeen varastoinnista veloitetaan säilytysmaksu.

Tuotteen maksaminen

Tilattu tuote maksetaan sähköpostitse lähetetyllä laskulla. Se on asiakkaalle helppoa ja turvallista. Asiakas maksaa laskun vasta, kun olemme varmistaneet tilausta koskevat tiedot ja toimitusajan.

Lisätietoa saat soittamalla numeroon 050 552 5512 (arkisin klo 10-17).

Tuotteen palautus

Tilatuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske erikoiskokoisia mattoja tai tuotteita, jotka on räätälöity asiakkaan omien toivomusten mukaan. Mikäli haluat paluttaa tuotteen, ota aina ensin yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse. Veloitamme palautuksesta johtuvat kulut isommissa lähetyksissä (matot ja huonekalut). Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä tuotteita. Reklamaatiotapauksessa ota yhteyttä sähköpostitse. Tuotereklamaatiot käsitellään tapauskohtaisesti. Emme korvaa reklamaatioita, jotka johtuvat pesuvirheestä tai muusta huolimattomasta käsittelystä.

Tuotteiden hoito

Oikein hoidettuna Forme-matot ja TON-kalusteet ovat erittäin pitkäikäisiä. Tutustu huolellisesti tuotteen mukana tulleisiin hoito-ohjeisiin. Mattojen hoito-ohjetarra löytyy maton kääntöpuolelta. Emme vastaa pesulan tekemistä pesuvirheistä.

Seloste käsittelytoimista

Emme kerää emmekä säilytä asiakasrekisteriä eikä evästeitä. Tilauksen yhteydessä asiakkaan antamat yhteystiedot säilytetään n. kahden vuoden ajan, jonka jälkeen ne hävitetään. Laskukopiot säilytetään kirjanpidossa 6 vuoden ajan. Laskussa näkyvät asiakkaan nimi ja sähköpostisoite. Mikäli tuotteet toimitetaan asiakkaalle, Matkahuolto saa asiakkaan yhteystiedot toimitusta varten. Lisätietoja info@forme.fi. Forme Oy | Y-2958620-1 | kotipaikka Helsinki.

Yhteystiedot

Annankatu 11
Helsinki

Sulje X