TON Merano -tuoli

Forme | Kotimaiset paperinaru-puuvillamatot ?>

Tilausinfo

Ostoksesi

0 tuotetta
tammitammi
tammitammi
merano merano 
meranomerano
meranomerano
verhoiluvaihtoehdotverhoiluvaihtoehdot
vakiovärit / pyökkivakiovärit / pyökki
Extra- ja Pantone-väritExtra- ja Pantone-värit
« TON-tuolit ja pöydät

Merano

Merano-tuolin on suunnitellut Alex Gufler. Tuolin harmoninen muoto syntyy puun ja taivutetun vanerin yhdistelmästä. Tuolin valmistuksessa ei ole käytetty ruuveja tai metalliosia. Pinottava ja kevyt Merano-tuoli on saatavana pyökkisenä ja vakioväreillä (295,00 €), tammisena (389,00 €) tai maalattuna. Katso muut värit tuotekuvista ja ilmoita haluamasi väri tilauslomakkeen lisätietoja-kohdassa. Valmistettu Tsekeissä.

MATERIAALI, MITAT JA TAKUU: Tammi tai pyökki. Tuolin korkeus 79 cm, istuimen leveys 43,6 cm, istuinkorkeus 45 cm, istuinsyvyys 42 cm. Paino 4,6 kg. 5 vuoden takuu.

RÄÄTÄLÖINTI: Istuinosa ja selkänoja saatavana myös pehmustettuna. Pehmusteen kangas- ja nahkamallit nähtävillä Forme-myymälässä. Extra-värit +30,00 € / kpl ja Pantone-värit +55,00 € / kpl.

TOIMITUSTAVAT: Nouto Forme-myymälästä 0 € / Toimitus Matkahuoltoon 19,00 € / Kotiinkuljetus alk. 24,90 €. Ilmoita toimitustustapa tilauslomakkeen lisätietoja-kohdassa. Toimitusaika muissa kuin varastoväreissä n. 5 viikkoa. Toimitetaan koottuna.

TON PROJEKTIMYYNTI: Etsitkö ravintolakalusteita tai tuoleja esim. neuvotteluhuoneeseen? Pyydä tarjous info@forme.fi!

 

Merano chair is designed by Alex Gufler. Made of solid wood with harmonic shapes of bent plywood. Stackable Merano chair is light and does not contain any screws or metal pieces. Available in beech and standard colours (295,00 €), oak (389,00 €) and painted. Made in Czech Republic. Please, see in-stock colour options from the bottom menu and options for Extra and Pantone colours on the left among the product pictures. When ordering other than in-stock colours, please, mention in your order by emailing at info@forme.fi.

MATERIAL, DIMENSIONS AND WARRANTY: Oak or beech. Height 79 cm, width of seat 43,6 cm, seat height 45 cm, depth of seat 42 cm. Weight 4,6 kg. 5 year warranty.

CUSTOMIZATION OPTIONS: Extra-colours +30,00 € / pc. Pantone colors +55,00 € / pc.

CARE INSTRUCTIONS: Wipe with gently moist cloth.

DELIVERY: We supply TON products to all EU countries. For overseas purchases, please inquire delivery costs and place your order by email at info@forme.fi. Delivered fully assembled. Payment can be made safely by invoice. Products in in-stock colours are delivered within 14 days after payment. NOTE! Delivery of other than in-stock colours approx. 6 weeks.

 

Valitse väri ja koko

Väri: ruskea

ruskea

Hoito-ohje

Pyyhitään kostealla liinalla.Tilausinfo

Tuotteet tilataan tuotesivulta löytyvällä tilauslomakkeella. Täytä tilauslomakkeessa olevat tiedot ja lähetä se meille. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja laskun, josta ilmenee kaikki tilausta koskevat tiedot. Lasku maksetaan turvallisesti tilisiirtona omasta verkkopankista. Kun suoritus näkyy tilillämme, tilattu tuote lähetetään mainitun toimitusajan kuluessa. Mikäli tuote on loppu, ilmoitamme siitä välittömasti. Tilaus on sitova.

Tuotteen toimitus

Tilattu tuote toimitetaan Matkahuollon lähimpään palvelupisteeseen tuotekohtaisen toimitusajan kuluessa. Toimitusaika alkaa siitä päivästä, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Voit valita myös kotiinkuljetuksen. Mikäli haluat kotiinkuljetuksen, ilmoita siitä tilauslomakkeen lisätietoja-kohdassa. Matkahuollosta ilmoitetaan asiakkaalle, kun tuote on noudettavissa. Kotiinkuljetus-vaihtoehdossa Matkahuollosta otetaan yhteyttä, jolloin sovitaan tarkempi kotiinkuljetusaika. Rahtikulut ovat lähetyskohtaiset eli tilatessa useamman tuotteen, maksat vain yhden toimituskulun. Voit tarkistaa Matkahuollon lähimmät palvelupisteet ja aukioloajat osoitteesta www.matkahuolto.fi.

 

Vaihtoehtoisesti voit noutaa tuotteet Forme myymälästä osoitteesta Sturenkatu 40, 00550 Helsinki. Tällöin tuotteeseen ei tule lisättäviä rahtikuluja.

Tuotteen maksaminen

Tilattu tuote maksetaan sähköpostitse lähetetyllä laskulla. Se on asiakkaalle helppoa ja turvallista. Asiakas maksaa laskun vasta, kun olemme varmistaneet tilausta koskevat tiedot ja toimitusajan.

Lisätietoa saat soittamalla numeroon 050 552 5512 (arkisin klo 10-17).

Tuotteen palautus

Tilatuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske erikoiskokoisia mattoja tai tuotteita, jotka on räätälöity asiakkaan omien toivomusten mukaan. Mikäli haluat paluttaa tuotteen, ota aina ensin yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse. Veloitamme palautuksesta johtuvat kulut isommissa lähetyksissä (matot ja huonekalut). Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä tuotteita. Reklamaatiotapauksessa ota yhteyttä sähköpostitse. Tuotereklamaatiot käsitellään tapauskohtaisesti. Emme korvaa reklamaatioita, jotka johtuvat pesuvirheestä tai muusta huolimattomasta käsittelystä.

Tuotteiden hoito

Oikein hoidettuna Forme-matot ja TON-tuolit ovat erittäin pitkäikäisiä. Tutustu huolellisesti tuotteen mukana tulleisiin hoito-ohjeisiin. Mattojen hoito-ohjetarra löytyy maton kääntöpuolelta.

Yhteystiedot

Sturenkatu 40
00550 Helsinki

Sulje X