TON Malmö -tuoli

Forme | Kotimaiset paperinaru-puuvillamatot ?>

Tilausinfo

Ostoksesi

0 tuotetta
tammitammi
tammitammi
tammitammi
pyökkipyökki
verhoiltuverhoiltu
malmömalmö
malmömalmö
vakiovärit / pyökkivakiovärit / pyökki
« TON-tuolit ja pöydät

Malmö

TON Malmö -tuolissa on muotoiltu selkänoja ja ryhdikäs istuma-asento. Malmö-tuoli on saatavana useissa eri väreissä, myös jalat ja istuinosa eri värisinä. Suunnittelija Michal Riabic. TON valmistaa tuolit Tsekeissä, Bystřice pod Hostýnem:ssä, jonne Michael Thonet perusti tuolitehtaan vuonna 1861. Tilaa valitsemalla väri ja kappalemäärä allaolevasta valikosta. Kirjoita haluamasi väri tilauslomakkeen lisätietoja-kohtaan. TON-tuolit toimitetaan koottuna. Kuvan Malmö-pöytä on saatavana samoissa väreissä. Useita kokoja. Lisätietoja info@forme.fi.

HINTA: pyökki/vakiovärit 195,00 €, tammi/natural 295,00 €

MATERIAALI, MITAT JA TAKUU: Eurooppalainen pyökki tai tammi. Tuolin korkeus 82 cm, leveys 43 cm, istuinkorkeus 46 cm, istuinsyvyys 39 cm. Paino 6,3 kg. 5 vuoden takuu.

RÄÄTÄLÖINTI: Istuinosa mahdollista tilata myös pehmustettuna ja verhoiltuna. Nahka- ja kangasvaihtoehdot nähtävillä Forme-myymälässä.

TOIMITUSTAVAT: Nouto Forme-myymälästä 0 € / Toimitus Matkahuoltoon 4,90 € / Kotiinkuljetus alk. 14,90 €. Ilmoita toimitustustapa tilauslomakkeen lisätietoja-kohdassa.

TOIMITUSAIKA: n. 5 viikkoa.

TON PROJEKTIMYYNTI: Etsitkö ravintolakalusteita tai tuoleja esim. neuvotteluhuoneeseen? Pyydä tarjous info@forme.fi!

 

Valitse väri ja koko

Väri: musta

musta
ruskea

Hoito-ohje

Pyyhitään kostealla liinalla.Tilausinfo

Tuotteet tilataan tuotesivulta löytyvällä tilauslomakkeella. Täytä tilauslomakkeessa olevat tiedot ja lähetä se meille. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja laskun, josta ilmenee kaikki tilausta koskevat tiedot. Lasku maksetaan turvallisesti tilisiirtona omasta verkkopankista. Kun suoritus näkyy tilillämme, tilattu tuote lähetetään mainitun toimitusajan kuluessa. Mikäli tuote on loppu, ilmoitamme siitä välittömasti. Tilaus on sitova.

Tuotteen toimitus

Tilattu tuote toimitetaan Matkahuollon lähimpään palvelupisteeseen tuotekohtaisen toimitusajan kuluessa. Toimitusaika alkaa siitä päivästä, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Voit valita myös kotiinkuljetuksen. Mikäli haluat kotiinkuljetuksen, ilmoita siitä tilauslomakkeen lisätietoja-kohdassa. Matkahuollosta ilmoitetaan asiakkaalle, kun tuote on noudettavissa. Kotiinkuljetus-vaihtoehdossa Matkahuollosta otetaan yhteyttä, jolloin sovitaan tarkempi kotiinkuljetusaika. Rahtikulut ovat lähetyskohtaiset eli tilatessa useamman tuotteen, maksat vain yhden toimituskulun. Voit tarkistaa Matkahuollon lähimmät palvelupisteet ja aukioloajat osoitteesta www.matkahuolto.fi.

 

Vaihtoehtoisesti voit noutaa tuotteet Forme myymälästä osoitteesta Sturenkatu 40, 00550 Helsinki. Tällöin tuotteeseen ei tule lisättäviä rahtikuluja.

Tuotteen maksaminen

Tilattu tuote maksetaan sähköpostitse lähetetyllä laskulla. Se on asiakkaalle helppoa ja turvallista. Asiakas maksaa laskun vasta, kun olemme varmistaneet tilausta koskevat tiedot ja toimitusajan.

Lisätietoa saat soittamalla numeroon 050 552 5512 (arkisin klo 10-17).

Tuotteen palautus

Tilatuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske erikoiskokoisia mattoja tai tuotteita, jotka on räätälöity asiakkaan omien toivomusten mukaan. Mikäli haluat paluttaa tuotteen, ota aina ensin yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse. Veloitamme palautuksesta johtuvat kulut isommissa lähetyksissä (matot ja huonekalut). Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä tuotteita. Reklamaatiotapauksessa ota yhteyttä sähköpostitse. Tuotereklamaatiot käsitellään tapauskohtaisesti. Emme korvaa reklamaatioita, jotka johtuvat pesuvirheestä tai muusta huolimattomasta käsittelystä.

Tuotteiden hoito

Oikein hoidettuna Forme-matot ja TON-tuolit ovat erittäin pitkäikäisiä. Tutustu huolellisesti tuotteen mukana tulleisiin hoito-ohjeisiin. Mattojen hoito-ohjetarra löytyy maton kääntöpuolelta.

Yhteystiedot

Sturenkatu 40
00550 Helsinki

Sulje X