Forme Kaiku -puuvillachenillematto

Forme | Kotimaiset paperinaru-puuvillamatot ?>

Tilausinfo

Ostoksesi

0 tuotetta
puhtaanvalkoinenpuhtaanvalkoinen
kaikukaiku
värivaihtoehdotvärivaihtoehdot
« Forme-matot

Kaiku

DESIGN / FORME

Formen Kaiku-matto on miellyttävän pehmeä käsinkudottu puuvillachenillematto. Valkoinen on Kaiku-matossa puhtaanvalkoinen. Viisi kokoa, valitse koko alhaalta valikosta. Valmistettu Intiassa. Kaiku-ruutumatto kudotaan valvotuissa olosuhteissa ja niitä valmistavalle kutomolle on myönnetty Care & Fair -tunnus. Osa kutomon tuotosta ohjataan paikallisten lasten kouluolojen parantamiseen.

MATERIAALI: Puuvillaa. 1,4 kg / m2.

TOIMITUSTAVAT: Nouto Forme-myymälästä 0 € / Toimitus Matkahuoltoon 4,90 € / Kotiinkuljetus 9,90 €. Ilmoita kotiinkuljetus tilauslomakkeen lisätietoja-kohdassa.

 

Forme Kaiku is comfortable woven cotton rug with a graphic pattern. Bleached white rug to hallway, kitchen, bedroom or living room. Five sizes. Please, see size options below. Hand-woven in India under controlled conditions against child labour. Indian based co-manufacturer has been awarded with Care & Fair certificate as some of the production profits are used to improve local children’s education.

MATERIAL: Cotton. 1,4 kg /m2.

CARE INSTRUCTIONS: Vacuum and give vent regularly. Wash gently on flat platform with mild detergent. Do not rub or soak. Set to dry on airy surface and in a well ventilated place.

DELIVERY: We supply rugs to all EU countries with shipping costs from 19,90 € / delivery. Please e-mail your order to info@forme.fi. Payment can be made safely by invoice. Products are delivered within 14 days after payment.

Valitse väri ja koko

Väri: valkoinen

valkoinen

Hoito-ohje

Tuuletus ja hellävarainen imurointi. Älä käytä imurin harja-osaa. Pesu hellävaraisesti tasopesuna miedolla pesuaineella. Älä hankaa tai liota. Kuivaus ilmavalla tasolla.Tilausinfo

Tuotteet tilataan tuotesivulta löytyvällä tilauslomakkeella. Täytä tilauslomakkeessa olevat tiedot ja lähetä se meille. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja laskun, josta ilmenee kaikki tilausta koskevat tiedot. Lasku maksetaan turvallisesti tilisiirtona omasta verkkopankista. Kun suoritus näkyy tilillämme, tilattu tuote lähetetään mainitun toimitusajan kuluessa. Mikäli tuote on loppu, ilmoitamme siitä välittömasti. Tilaus on sitova.

Tuotteen toimitus

Tilattu tuote toimitetaan Matkahuollon lähimpään palvelupisteeseen tuotekohtaisen toimitusajan kuluessa. Toimitusaika alkaa siitä päivästä, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Voit valita myös kotiinkuljetuksen. Mikäli haluat kotiinkuljetuksen, ilmoita siitä tilauslomakkeen lisätietoja-kohdassa. Matkahuollosta ilmoitetaan asiakkaalle, kun tuote on noudettavissa. Kotiinkuljetus-vaihtoehdossa Matkahuollosta otetaan yhteyttä, jolloin sovitaan tarkempi kotiinkuljetusaika. Rahtikulut ovat lähetyskohtaiset eli tilatessa useamman tuotteen, maksat vain yhden toimituskulun. Voit tarkistaa Matkahuollon lähimmät palvelupisteet ja aukioloajat osoitteesta www.matkahuolto.fi.

 

Vaihtoehtoisesti voit noutaa tuotteet Forme myymälästä osoitteesta Sturenkatu 40, 00550 Helsinki. Tällöin tuotteeseen ei tule lisättäviä rahtikuluja.

Tuotteen maksaminen

Tilattu tuote maksetaan sähköpostitse lähetetyllä laskulla. Se on asiakkaalle helppoa ja turvallista. Asiakas maksaa laskun vasta, kun olemme varmistaneet tilausta koskevat tiedot ja toimitusajan.

Lisätietoa saat soittamalla numeroon 050 552 5512 (arkisin klo 10-17).

Tuotteen palautus

Tilatuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske erikoiskokoisia mattoja tai tuotteita, jotka on räätälöity asiakkaan omien toivomusten mukaan. Mikäli haluat paluttaa tuotteen, ota aina ensin yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse. Veloitamme palautuksesta johtuvat kulut isommissa lähetyksissä (matot ja huonekalut). Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä tuotteita. Reklamaatiotapauksessa ota yhteyttä sähköpostitse. Tuotereklamaatiot käsitellään tapauskohtaisesti. Emme korvaa reklamaatioita, jotka johtuvat pesuvirheestä tai muusta huolimattomasta käsittelystä.

Tuotteiden hoito

Oikein hoidettuna Forme-matot ja TON-tuolit ovat erittäin pitkäikäisiä. Tutustu huolellisesti tuotteen mukana tulleisiin hoito-ohjeisiin. Mattojen hoito-ohjetarra löytyy maton kääntöpuolelta.

Yhteystiedot

Sturenkatu 40
00550 Helsinki

Sulje X