TON baarituoli nro 14

Forme | Kotimaiset paperinaru-puuvillamatot ?>

Tilausinfo

Ostoksesi

0 tuotetta
coffeecoffee
coffeecoffee
coffeecoffee
barstool 14barstool 14
vakioväritvakiovärit
Pantone-väritPantone-värit
« TON-tuolit ja pöydät

Barstool 14

TON baarituoli nro 14. Kevyt ja kestävä baarituoli kotiin tai kahvilaan. Saatavana kaksi eri istuinkorkeutta. TON valmistaa tuolit Tsekeissä, Bystřice pod Hostýnem:ssä, jonne Michael Thonet perusti tuolitehtaan vuonna 1861. Valitse väri ja määrä alhaalta valikosta. Tilattaessa muun kuin varastovärin, kirjoita valitsemasi väri tilauslomakkeen lisätietoja-kohtaan. Värimallit on nähtävillä Forme-myymälässä. Tuoli toimitetaan koottuna.

MATERIAALI, MITAT JA TAKUU: Pyökki. Tuolin korkeus 110 cm, leveys 40,5 cm, istuinkorkeus 76 cm, istuinsyvyys 40,5 cm. Matalan baarituolin korkeus 95 cm, leveys 40,5 cm, istuinkorkeus 61 cm, istuinsyvyys 40,5 cm. Tilattaessa matalan baarituolin ilmoita tilauslomakkeen lisätietoja-kohdassa. Paino 4,2 / 3,9 kg. 5 vuoden takuu.

HINTA: musta ja lakatut puun sävyt 229,00 €, valkoinen 259,00 €, Pantone-värit 275,00 €

TOIMITUSAIKA: n. 5 viikkoa. Väri coffee (korkea) n. 3 viikkoa.

TOIMITUSTAVAT: Nouto Forme-myymälästä 0 € / Toimitus Matkahuoltoon 4,90 € / Kotiinkuljetus 14,90 €. Ilmoita toimitustustapa tilauslomakkeen lisätietoja-kohdassa.

RÄÄTÄLÖINTI: Istuinosa saatavana myös rottinkisena hintaan 269,00 € (mainitse tilauslomakkeen lisätietoja-kohdassa). Istuinosa mahdollista tilata myös pehmustettuna ja verhoiltuna. Kangas- ja nahkavaihtoehdot on nähtävillä Forme-myymälässä.

TON PROJEKTIMYYNTI: Etsitkö tuoleja ravintolaan, kahvilaan tai muuhun julkiseen tilaan? Pyydä tarjous info@forme.fi!

 

Valitse väri ja koko

Väri: musta

musta
valkoinen

Hoito-ohje

Pyyhitään kostealla liinalla.Tilausinfo

Tuotteet tilataan tuotesivulta löytyvällä tilauslomakkeella. Täytä tilauslomakkeessa olevat tiedot ja lähetä se meille. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja laskun, josta ilmenee kaikki tilausta koskevat tiedot. Lasku maksetaan turvallisesti tilisiirtona omasta verkkopankista. Kun suoritus näkyy tilillämme, tilattu tuote lähetetään mainitun toimitusajan kuluessa. Mikäli tuote on loppu, ilmoitamme siitä välittömasti. Tilaus on sitova.

Tuotteen toimitus

Tilattu tuote toimitetaan Matkahuollon lähimpään palvelupisteeseen tuotekohtaisen toimitusajan kuluessa. Toimitusaika alkaa siitä päivästä, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Voit valita myös kotiinkuljetuksen. Mikäli haluat kotiinkuljetuksen, ilmoita siitä tilauslomakkeen lisätietoja-kohdassa. Matkahuollosta ilmoitetaan asiakkaalle, kun tuote on noudettavissa. Kotiinkuljetus-vaihtoehdossa Matkahuollosta otetaan yhteyttä, jolloin sovitaan tarkempi kotiinkuljetusaika. Rahtikulut ovat lähetyskohtaiset eli tilatessa useamman tuotteen, maksat vain yhden toimituskulun. Voit tarkistaa Matkahuollon lähimmät palvelupisteet ja aukioloajat osoitteesta www.matkahuolto.fi.

 

Vaihtoehtoisesti voit noutaa tuotteet Forme myymälästä osoitteesta Sturenkatu 40, 00550 Helsinki. Tällöin tuotteeseen ei tule lisättäviä rahtikuluja.

Tuotteen maksaminen

Tilattu tuote maksetaan sähköpostitse lähetetyllä laskulla. Se on asiakkaalle helppoa ja turvallista. Asiakas maksaa laskun vasta, kun olemme varmistaneet tilausta koskevat tiedot ja toimitusajan.

Lisätietoa saat soittamalla numeroon 050 552 5512 (arkisin klo 10-17).

Tuotteen palautus

Tilatuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske erikoiskokoisia mattoja tai tuotteita, jotka on räätälöity asiakkaan omien toivomusten mukaan. Mikäli haluat paluttaa tuotteen, ota aina ensin yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse. Veloitamme palautuksesta johtuvat kulut isommissa lähetyksissä (matot ja huonekalut). Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä tuotteita. Reklamaatiotapauksessa ota yhteyttä sähköpostitse. Tuotereklamaatiot käsitellään tapauskohtaisesti. Emme korvaa reklamaatioita, jotka johtuvat pesuvirheestä tai muusta huolimattomasta käsittelystä.

Tuotteiden hoito

Oikein hoidettuna Forme-matot ja TON-tuolit ovat erittäin pitkäikäisiä. Tutustu huolellisesti tuotteen mukana tulleisiin hoito-ohjeisiin. Mattojen hoito-ohjetarra löytyy maton kääntöpuolelta.

Yhteystiedot

Sturenkatu 40
00550 Helsinki

Sulje X