Forme | ajankohtaista

Forme | Kotimaiset paperinaru-puuvillamatot ?>

Tilausinfo

Ostoksesi

0 tuotetta

Ajankohtaista

Forme myymälä

Tervetuloa tutustumaan Forme-mattoihin sekä TON- ja 366 Concept -kalusteisiin Helsingin Vallilaan. Myymälässä on esillä verkkokauppaa laajempi valikoima TON-tuoleja, -pöytiä ja -naulakoita. Osoite Sturenkatu 40, 00550 Helsinki. Raitiovaunut 6 ja 8.

Avoinna: ma/pe 11-16, ti/ke 11-18, la 12-15

 

TON-tuolit ja -pöydät

TON-tuolit ja -pöydät meiltä sekä koti- että ravintolakäyttöön. Tervetuloa tutustumaan Forme-myymälään tai tilaa verkkokaupasta. Myymälässä esillä laajempi valikoima tuotteita sekä kaikki väri- ja verhoiluvaihtoehdot.

Tsekkiläisellä TON:lla on yli 150-vuotinen historia puurunkoisten tuolien valmistuksesta. TON-tuoleista tunnetuin, tuoli numero 14 eli wieniläistuoli on ollut tuotannossa jo yli 150 vuoden ja sitä on valmistettu yli 80 miljoonaa kappaletta. Perinteisellä taivutusmenetelmällä valmistuvat myös modernit tuolimallit, joita tuodaan markkinoille vuosittain. TON on palkittu useilla kansainvälisillä muotoilupalkinnoilla.

Olemme TON-tuotteiden virallinen maahantuoja ja palvelemme myös sisustussuunnittelutoimistoja, projektiasiakkaita  ja toimimme tukkumyyjänä muille jälleenmyyjille. Meiltä saat TON-kalusteet aina edulliseen hintaan.

Tutustu www.ton.eu. Koko TON-mallisto saatavana meiltä.

 

366 Concept nyt meillä

Józef Chierowskin 1960-luvulla suunnittelemat ikoniset 366 -nojatuolit saatavana nyt meiltä. Tutustu tuoleihin, sohviin ja sohvapöytiin myymälässämme. Tuotteet toimitetaan kotiin ilman toimituskuluja.

Tutustu tuotteisiin www.366concept.com

 

Matot omilla mitoilla

Omilla mitoilla valmistetut Formen paperinaru- ja puuvillamatot ovat kestävä ja helppohoitoinen vaihtoehto mm. keittiöön ja eteistiloihin. Räätälöimme kotiisi juuri oikeankokoiset matot runsaista malli- ja värivalikoimista. Neliöhinta alkaen 95,00 €. Suomessa valmistettujen mattojen toimitusaika on n. 2 viikkoa.

Tutustu mattoihin >

 

Punkalive-tuotteet nyt Forme-myymälästä

Kotimaiset Punkalive-tuotteet on nyt saatavana Forme-myymälästä. Myymälässä runsas valikoima mm. monikäyttöisiä Kaiku-säilyttimia ja -peilejä. Tervetuloa tutustumaan!

 

Seuraa meitä

Facebook-sivuiltamme saat ajankohtaista tietoa tuoteuutuuksista ja meneillään olevista tarjouksista ja kampanjoista.

 Tilausinfo

Tuotteet tilataan tuotesivulta löytyvällä tilauslomakkeella. Täytä tilauslomakkeessa olevat tiedot ja lähetä se meille. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja laskun, josta ilmenee kaikki tilausta koskevat tiedot. Lasku maksetaan turvallisesti tilisiirtona omasta verkkopankista. Kun suoritus näkyy tilillämme, tilattu tuote lähetetään mainitun toimitusajan kuluessa. Mikäli tuote on loppu, ilmoitamme siitä välittömasti. Tilaus on sitova.

Tuotteen toimitus

Tilattu tuote toimitetaan Matkahuollon lähimpään palvelupisteeseen tuotekohtaisen toimitusajan kuluessa. Toimitusaika alkaa siitä päivästä, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Voit valita myös kotiinkuljetuksen. Mikäli haluat kotiinkuljetuksen, ilmoita siitä tilauslomakkeen lisätietoja-kohdassa. Matkahuollosta ilmoitetaan asiakkaalle, kun tuote on noudettavissa. Kotiinkuljetus-vaihtoehdossa Matkahuollosta otetaan yhteyttä, jolloin sovitaan tarkempi kotiinkuljetusaika. Rahtikulut ovat lähetyskohtaiset eli tilatessa useamman tuotteen, maksat vain yhden toimituskulun. Voit tarkistaa Matkahuollon lähimmät palvelupisteet ja aukioloajat osoitteesta www.matkahuolto.fi.

 

Vaihtoehtoisesti voit noutaa tuotteet Forme myymälästä osoitteesta Sturenkatu 40, 00550 Helsinki. Tällöin tuotteeseen ei tule lisättäviä rahtikuluja.

Tuotteen maksaminen

Tilattu tuote maksetaan sähköpostitse lähetetyllä laskulla. Se on asiakkaalle helppoa ja turvallista. Asiakas maksaa laskun vasta, kun olemme varmistaneet tilausta koskevat tiedot ja toimitusajan.

Lisätietoa saat soittamalla numeroon 050 552 5512 (arkisin klo 10-17).

Tuotteen palautus

Tilatuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske erikoiskokoisia mattoja tai tuotteita, jotka on räätälöity asiakkaan omien toivomusten mukaan. Mikäli haluat paluttaa tuotteen, ota aina ensin yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse. Veloitamme palautuksesta johtuvat kulut isommissa lähetyksissä (matot ja huonekalut). Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä tuotteita. Reklamaatiotapauksessa ota yhteyttä sähköpostitse. Tuotereklamaatiot käsitellään tapauskohtaisesti. Emme korvaa reklamaatioita, jotka johtuvat pesuvirheestä tai muusta huolimattomasta käsittelystä.

Tuotteiden hoito

Oikein hoidettuna Forme-matot ja TON-tuolit ovat erittäin pitkäikäisiä. Tutustu huolellisesti tuotteen mukana tulleisiin hoito-ohjeisiin. Mattojen hoito-ohjetarra löytyy maton kääntöpuolelta.

Yhteystiedot

Sturenkatu 40
00550 Helsinki

Sulje X